MANİSA / SARUHANLI - Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Saruhanlı İlçe Müftülüğü ve okulumuzun ortaklaşa düzenlediği Mevlid-i Nebi Haftası Programı gerçekleştirildi.

Ekm

''Okulumda Sağlıklı Besleniyorum'' Projesi kapsamında tüm öğrencilerimize bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Eyl

Etkileşimli tahtalarımız okulumuzda.

Eyl

Geleceğimizi emanetçileri olan öğrencilerimizin uzun bir tatil arasından sonra okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.

May

Öğrencilerin okul dışı öğrenme ortamlarında ki kültürel ögelerin, insanların bir arada yaşamasındaki rolünü analiz etmesi, çevresindeki doğal varlıklar ile tarihî mekânları, nesneleri ve eserleri tanıması,sosyal, kültürel ve tarihî bağların toplumsal birlikteliğin oluşmasındaki yerini ve rolünü analiz etmesi ve son olarak Osmanlı kültür, sanat ve estetik  anlayışına dair örnekleri yerinde incelemesi amaçlanmıştır.

Gezinin Konusu; Gezi, öğrencilerin tarihi yerleri ve kültürel mirası keşfetmelerine ve yerel kültürün zenginliğini deneyimlemelerine olanak tanıması amaçlandı.

Gezi planı, öğrencilerin Kula ilçesinde yerel kültür, tarih, doğa ve gastronomi hakkında bilgi edinmelerini sağlayacak şekilde tasarlandı. Plan, öğrencilerin gezi sırasında öğrenme hedeflerine ulaşmalarını ve öğrendikleri bilgileri uygulama fırsatı bulmalarını sağladı.

Kuladokya, Kurşunlu Camii, Tarihi Kula Evleri, Kula Jeopark, Yunusemre Türbesi, Yunusemre Eski Cammi(Carullah Camii) gezi kapsamında ziyaret edilen yerlerdir.

Ara

HEDEF2030 e twinning projesi kapsamında web 2.0 araçlarını kullanarak hazırladığımız ekip tanıtım videomuz

Ara

Ekm

Bartın'da meydana gelen maden patlamasında hayatını kaybeden 41 madenci için Yasin-i Şerif okundu. Yaralı madencilerimiz için dua edildi.