MANİSA / SARUHANLI - Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesinde  2024-2028 döneminde uygulanacak olan Stratejik Plan aşagıda linkde verilmiştir.

Mrt

19.03.2024 Tarihinde Okumuz Müdür Yardımcısı Sami ÖZGAN İdaresinde Meslek Öğretmenimiz Mehmet AYKUT, Matematik Öğretmenimiz Engin DEMİRTAŞ ve öğrencilerimiz Hazfız Emre KAHRAMAN, Hafız İbrahim AYÇİÇEK tarafından TERAVİH programı gerçekleştirildi.

Çakmaklı Köyü İmam Hatip'i Sayın İbrahim ACAR beyefendiye ve Camii cemaatine bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası İlçe programını okulumuz Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından başarıyla gerçekleştirildi. Yapılan proğram ilçe protokolü ve davetliler tarafından büyük bir beğeniye mazhar oldu.

Proğramın başından sonuna kadar emeğini esirgemeyen okulumuz Edebiyat Öğretmenleri Deniz SİLAHTAROĞLU, Çiğdem DOĞAN,Ortaokul Türkçe öğretmenimiz Serkan DENİZ, Rehber öğretmenimiz Volkan KAHRAMAN ve sunumu gerçekleştiren İmam Hatip Ortaokulumuz İngilizce Öğretmeni Ayşe AŞCI'ya ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şehitler tepesindeki yerini alan tüm şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun inşallah.

Mrt

Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Saruhanlı İmam Hatip Ortaokulu olarak 2024 tarihinde Ramazan Programı nedeniyle (Kepenekli Mh./Saruhanlı ) iftar faaliyeti gerçekleştirdik. Okulumuz adına bu faaliyetinin uygulanmasında, Müdür Yardımcısı Sami Özgan, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet Kocacenk, 11. sınıf öğrencisi Hafız Emre Kahraman, 10. sınıf öğrencisi Hafız İbrahim Ayçiçek görev aldılar.

Faaliyeti ukgulayan ekibimize gösterdikleri misafirperverlik ve sevecen ev sahipliklilerinden dolayı Kepenekli Mahallesi Muhtari Sayın Mehmet Çulha beyefendiye, Kepenekli İmamı Sayın Halil Çulluhana ve Camii cemaatine şükranlarımızı sunuyoruz.

Ara

Hafızlık Yarışmasında Öğrencimiz Şevval GÖR İl İkincisi Oldu. Öğrencimizi ve Emeği Geçen Öğretmenlerimizi Tebrik Ediyor, Başarılarının Devamını Diliyoruz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dr.Osman AĞUŞ, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Devran TEMEL ve Coşkun DEMİR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mehmet ARIK, Abdulkerim YALÇIN ve Hasan ER okulumuzda Bayrak Törenine katılarak haftanın kapanışını yaptılar.

Kas

Okulumuza Yapmış Olduğu Forma Yardımından Dolayı Sayın; Mehmet Hanifi YERLİKAYA'ya Teşekkür Ediyoruz. Okul Futbol Takımının İhtiyacı Olan Forma Mehmet Hanifi YERLİKAYA Tarafından Karşılanmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık. Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi tüm öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla 100.Yıla yakışır bir kutlama programı gerçekleştirdik. 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 10:00' da Saruhanlı Serdar yaralı Kültür Merkezinde bir salon programına ve lokma hayrına ev sahipliği yaptık. 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 12:00' da Saruhanlı Merkez Camiinde Hatim ve Mevlit programı gerçekleştirdik.

Ekm

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yılı münasebetiyle ilçe genelinde bilgi yarışması düzenlendi.

Ekm

Okulumuz Öğretmenleri ve Öğrencileri Şehitlik, Hacırahmanlı Camii ziyaretinde bulundular.

Ekm

Saruhanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından "Diyabet" semineri verildi.

Ekm

Saruhanlı İlçe Müftülüğü ve okulumuzun ortaklaşa düzenlediği Mevlid-i Nebi Haftası Programı gerçekleştirildi.